Hvad er fordelene ved at bruge miljøvenlige batterier?

- 2021-07-20-

Hvorfor bruge miljøvenlige batterier?
Det lille spildbatteri gør alle aspekter af hjernen besværlige. De gamle problemer med vanskeligheder ved genbrug og bortskaffelse har været plaget af alle parter. I et interview med journalister i går mente nogle ansvarlige for miljøbeskyttelsesafdelingen, at hovedårsagen til forureningen af ​​traditionelle batterier til miljøet er, at de indeholder kviksølv. I dette tilfælde er genvejen på dette stadium at fremme brugen af ​​miljøvenlige batterier, der ikke indeholder kviksølv.

1. Miljøvenlige batterier er kviksølvfrie batterier
Hvad er et miljøvenligt batteri? Journalisten fandt i efterforskningen i de sidste par dage, at mange borgere ikke forstod dette. Faktisk er miljøvenlige batterier kviksølvfrie batterier. Den nationale definition af kviksølvfrit batteri er, at kviksølvindholdet i batteriet er mindre end 0,0001% af batteriets vægt, og betydningen af ​​lavt kviksølv betyder, at kviksølvindholdet i batteriet er mindre end 0,025% af batteriets vægt. Allerede året før sidste år har ni ministerier og kommissioner herunder China National Light Industry Council i fællesskab udstedt et dokument, der fastslår, at fra 1. januar 2001 alle indenlandske og udenlandske batteriprodukter (inklusive batterier, der matcher elektriske apparater), der kommer ind på hjemmemarkedet vil blive solgt i singlen Alle batterier skal være mærket med kviksølvindhold (metoden til mærkning af kviksølvindholdet i batteriprodukter er endnu ikke blevet offentliggjort i den nationale standard, og indenlandske miljøbeskyttelsesbatteriproducenter har forskellige mærker, herunder lavt kviksølv, nej kviksølv eller nul kviksølv og nul kviksølv), Batterier uden kviksølvindhold må ikke komme ind på markedet. På denne måde, når vi køber et batteri, behøver vi kun at se på batteriets kviksølvindhold for at vide, om det er et miljøvenligt batteri.

2. Miljøvenlige batterier kan reducere miljøtrykket
Så hvorfor bruge miljøvenlige batterier? Generalsekretær Wang fra China Battery Industry Association sagde i et telefoninterview med journalister, at kviksølv i produktionen af ​​traditionelle batterier bruges som korrosionshæmmer for batterier (batterier er afhængige af kemisk virkning, og generelt bruger de korrosion til at generere elektricitet), brug af kviksølv kan forbedre batteriets afladning og opbevaring, men hvis spildbatteriet ikke håndteres korrekt, vil kviksølvet i det trænge ind i jorden og vandet og komme ind i naturens cyklus og bringe forurening til miljøet.

3. Høj omkostningseffektivitet af miljøvenlige batterier

Faktisk er de fleste forbrugere mere bekymrede over fordelene, mens de er opmærksomme på miljøbeskyttelse.
Generalsekretær Wang fra China Battery Industry Association fortalte journalister, at miljøvenlige batterier er meget mere omkostningseffektive end almindelige batterier. Først og fremmest er de miljøvenlige batterier, der i øjeblikket produceres i Kina, alkaliske batterier, der indeholder 2-4 gange batterierne i almindelige batterier. Selvom prisen er højere end almindelige batterier, er det stadig værd at købe miljøvenlige batterier til sammenligning. Endnu vigtigere er det, at det bidrager til miljøbeskyttelse. Selvom det ved et uheld forlades i naturen, forurener det ikke vand og jord på grund af kviksølvlækage.

4. Kviksølvbatterier forsvinder om 4 år

Allerede i midten af ​​1990'erne planlagde forskellige nationale ministerier og kommissioner aktivt kviksølvfrie og lavt kviksølvbatterier under vejledning af eksperter fra alle sider. Generalsekretær Wang sagde: Ifølge den faktiske situation vil mit land først opnå lavt kviksølv og derefter gradvist blive kviksølvfrit.